Der skal slet ikke så meget til at redde forholdet som du tror!

Forhold kan godt nogen gange tage en tur i kælderen, det er så her man skal reagere i tide!

De fleste forhold har gode tider og dårlige. Det er nok svært at svæve på en lyserød sky hele tiden. Det skal dog helst ikke være “nede” alt for længe af gange. Glemmer man det for længe af gangen, kan det være svært at finde det gode frem igen. 

Hverdagen har det med at tage pusten fra forholdet. Man kan regulært set ende med at leve sig lidt fra hinanden. Hun vil hellere cafe med tøserne eller være sammen med ham. Han vil hellere står og sparke dæk med gutterne og få et par kolde. Hvis det er der i er nået til, så er det på høje tide at reagere. Gør i ikke det, så er det nok bedre bare at gå hver til sit. 

Fanger man dog nedturen i tide, så er der håb. Dertil gør det også at man kommer stærkere ud af en krise. Man har set man kan komme over den slags. 

Noget af det er skyld i det kommer så vidt!

Grunden til at man ender i en nedtur er det fleste steder at man glemmer hinanden. I starten havde hun altid frækt lingeri på. Nu er det altid kun sloggi. “Hun gør aldrig noget ud af sig selv mere og slet ikke for mig”. Omvendt så er hun træt af at han aldrig løber rundt i andet end arbejdsbukser. At han aldrig inviterer på en romantisk middag mere. De ting der gjorde at lysten var der i starten, de er blevet glemt lidt i hverdagen. 

Husk sexlivet!

Det er også vigtigt at huske sexlivet. Her skal man passe på med ikke at lande i en “hver onsdag” rytme, der så ender med at blive så kedelig at man mister lysten. Glem aldrig at eksperimentere lidt sammen. Det kan være der skal noget bondage udstyr til. Det kan være i skal prøve noget frækt sexlegetøj. Det kan også være der bare skal noget kinky undertøj til. Uanset hvad, så er et pirrende sexliv med til at holde liv i gnisten i forholdet.